11 Op de vlucht

Toms moeder en broer zijn verslaafd aan de drank. Gelukkig woont Tom niet meer thuis. Hij woont bij zijn vriend Joey en zijn ouders. Als Tom op een dag eten langs brengt bij zijn moeder en broer gebeurt er iets heel ergs. Tom slaat op de vlucht. De politie treft zijn moeder en broer gewond aan...

60 pagina's
Titel: Op de vlucht
Auteur: Tessa van Schie
Vak: biologie
Voor: leerlingen in de eerste twee jaren van het VMBO en praktijkonderwijs
Leesniveau : A2/B1

Tessa van Schie wordt in 1969 in Den Haag geboren. Na de middelbare school gaat ze naar de Frederik Muller Academie (Boekhandel en Uitgeverij) in Amsterdam en studeert ze Algemene Letteren aan de VU. Eerst werkt ze een tijdlang in de reclame, maar dan ontdekt ze dat haar passie in het onderwijs ligt. Daarna werkt ze meer dan tien jaar als docent Nederlands in het Voortgezet Onderwijs. Zij werkt met leerlingen in Amsterdam West, die veelal zeer getalenteerd zijn maar te kampen hebben met een taalachterstand. Tessa verdiept zich hierin en schoolt zich bij als Remedial Teacher.
Voor het wegwerken van taalachterstand is lezen essentieel. Het meeschrijven aan de serie Boeken Boeien spreekt haar dan ook direct aan. Haar boek ‘Op de Vlucht’ verschijnt in mei 2012. Ze vindt het een leuke ervaring om zelf een boek te schrijven en sluit niet uit dat er meer boeken zullen volgen.
Tegenwoordig is Tessa werkzaam als taalcoördinator en stuurt zij diverse taalprojecten aan binnen het Voortgezet Onderwijs. Daarnaast begeleidt zij kinderen met leerproblemen.

Tom schrikt en rent weg...
€ 7,95
  • Bespaar 18% koop 15 stuks voor € 6,50 per stuk
Specificaties
ISBN 9789086961467
Leesniveau A2 of 1F
Leeftijd 10 - 12, 12 - 14
© Uitgeverij Eenvoudig Communiceren 1994 - 2022. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.