Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Basic weekkrant

Basic weekkrant

De Basic-krant heeft een digitale aanvulling
Vanaf schooljaar 2015/2016 kunt u uw abonnement op de Basic-krant uitbreiden met een digitaal abonnement indien u groepsabonnement op een locatie/adres ontvangt.
40 keer per schooljaar
U ontvangt dan vanaf september gedurende het hele schooljaar wekelijks een extra digitale editie van de Basic-krant. Deze editie bestaat uit een pagina met 3 actuele nieuwsberichten (variërend in lengte) en een aantal tekstbegripsvragen. Ook krijgt u enkele tips om deze digitale krant in uw les te gebruiken. U kunt de krant met de vragen zelf uitprinten, of via de mail verspreiden onder de leerlingen die u heeft aangemeld.
wanneer kunt u zich abonneren?
Heeft uw instelling of school een groepsabonnement op één locatie/adres op de Basic-krant? Dan kunt u zich abonneren op de digitale uitbreiding voor slechts 10 euro per leerling per schooljaar. U ontvangt dan ca 40 keer de digitale Basic-krant, naast uw gewone abonnement.
Heeft u een groepsabonnement van 50 of meer exemplaren op een locatie/adres? Dan kunt u een licentie aanschaffen voor € 500,-. Stuur hiervoor een e-mail naar m.verhallen@eenvoudigcommuniceren.nl en vermeld uw abonnementesgegevens.
e-mailadressen
U kunt meerdere e-mailadressen doorgeven voor het ontvangen van de digitale weekkrant.

ISBN: Basic SKU317

€ 10,00