Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Bestseller in Leeslicht: About a boy

Het is best lastig als je erachter komt dat je anders bent dan anderen. En dat is precies wat Marcus is: anders. Zijn – alleenstaande – moeder leidt aan depressies, en Marcus voelt zich verantwoordelijk voor haar. Hij is zo dromerig dat hij niet altijd doorheeft dat hij hardop zingt. Hilarisch voor zijn klasgenootjes. Marcus’ gedrag, zijn wonderlijke kleding en het ontbreken van begeleiding bij het opgroeien maken hem tot een ideale prooi voor pesters.

Een toevallige ontmoeting met Will verandert zijn leven. Will, een egoïstische man van het type ‘eeuwige vrijgezel’, raakt tegen wil en dank betrokken bij deze bijzondere jongen en zijn moeder.

About a boyAbout a boy is een ouderwets feelgoodverhaal en een filmklassieker met Hugh Grant in de hoofdrol. Dit zijn de verhalen waar je leesplezier van krijgt. Dit zijn de boeken die je uit wilt lezen. Kortom, ideaal voor (mee)leesclubs en superleuk voor jongeren. Die krijgen trouwens een andere kijk op Marcus, en zo misschien ook op hún klasgenoten die anders zijn dan anderen.

Bestel het boek snel in de gewenste hoeveelheid, en zet het in op school en in de bibliotheek.
Vergeet niet om ook samen naar de film te kijken!

Volg Eenvoudig Communiceren via TwitterLinkedIn en Facebook

Bekijk nieuwsarchief

Nieuws