Uitgeverij Eenvoudig Communiceren feliciteert Evy Danckers (schrijver) en Tamara Lodewijckx (illustrator) van harte. Zij hebben de Leesjury in de categorie 12-14 jaar gewonnen voor het boek Eindspel!

De Leesjury is een initiatief van Iedereen Leest en de grootste boekenjury voor kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar in Vlaanderen. De juryleden lezen, bespreken en beoordelen een aantal boeken. Aan het einde van het leesjaar bepalen ze welke boeken ze het best vinden en reiken ze hun prijzen uit. Dit jaar brachten maar liefst 11.690 juryleden hun stem uit: een record! In de categorie ‘kinderen tussen 12 en 14 jaar’ is Eindspel van Evy Danckers (geïllustreerd door Tamara Lodewijckx) de winnaar geworden. Kijk hier naar de blije reactie en het dankwoord van Evy en Tamara:

Samen maakte dit succesduo onlangs nog hun eerste makkelijke jongerenboek voor Eenvoudig Communiceren: Hou van me. Een must-read voor elke jongere. Het is een aangrijpend verhaal over relaties, seks en maatschappij. Je leest het dagboek van de 16-jarige Claudia. Ze woont samen met haar moeder in Schiedam en kende weinig liefde in haar jeugd. Daarom zoekt ze het bij de verkeerde jongens. Wanneer Claudia een geheime relatie met Annin krijgt, ontdekt ze al snel dat het geen echte liefde is. Dan ontmoet ze Drahim en even lijkt haar leven perfect. Maar is hij wél te vertrouwen?

Ben je benieuwd naar Hou van me? Enige tijd geleden filmden we een interview met Evy in Antwerpen, waar ze vertelt over haar eerste toegankelijke boek.

Hou van me is o.a. te koop tijdens Druk in Leuven bij De Kleine Johannes Kinderboekhandel en bij Standaard Boekhandel. En natuurlijk via de website van Eenvoudig Communiceren!