Wil je weten hoe je de financiële geletterdheid van volwassenen en jongeren op een positieve manier kan beïnvloeden? Kom je vaak in contact met dialect tijdens de les, en wil je je ervaringen delen met andere NT1-docenten? Kom op 23 maart naar de NT1-docentenconferentie in Woerden, Nederland!

Op deze conferentie, ondersteund door Epale en door Prof Dr. Maurice de Greef , kunnen NT1-docenten interessante lezingen en workshops bijwonen van professionals zoals De Greef (leerstoelhouder UNESCO voor Volwasseneneducatie aan de Vrije Universiteit Brussel), NT1-docenten en van Jonne Groot (projectleider van Tel Mee met Taal van het OCW. Zo is er onder andere een lezing over geldzorgen en educatie, een lezing over de kwaliteit van de volwasseneneducatie in Nederland en een lezing over gezondheidsvaardigheden.

En natuurlijk is Eenvoudig Communiceren ook van de partij! Kom langs en maak kennis met ons recentste NT1-boek in samenwerking met Oefenen.nl: Leren in de educatie, lesgeven, begeleiden en faciliteren. Uitermate interessant voor iedereen die betrokken is bij volwasseneneducatie; of je nou docent, beleidsmaker, onderzoeker of vrijwilliger bent. Leren in de educatie is een reeks van artikelen voor iedereen die volwassenen begeleidt bij het uitbreiden of bijspijkeren van hun basisvaardigheden. Het gaat om het leren van Nederlandssprekende volwassenen in formeel en non-formeel onderwijs. Op het gebied van taal, rekenen, digitale vaardigheden, vaardigheden die je ook nodig hebt bij het omgaan met gezondheid, opvoeding, werk, leren of rondkomen met je geld.

⭐ En we hebben een actie! ⭐

Koop Leren in de educatie nu met 15% korting. De actie geldt tot 23 maart, de dag van de conferentie. Wil jij gebruik maken van deze actie? Mail dan naar info@eenvoudigcommuniceren.nl.

Tijdens het tweede deel van de conferentie kunnen deelnemers meedoen aan engagerende workshops. Na een leerrijke dag zijn alle deelnemers welkom om nog wat na te praten met een drankje.

PRAKTISCHE INFORMATIE
* deelnamekosten conferentie:  € 85,-
* datum: 23-03-2022,  10.00 - 16.00 u
* plaats: conferentiecentrum Woerden

Zien we jou bij de NT1-docentenconferentie? Meld je hier aan.