AMSTERDAM – U kent Eenvoudig Communiceren waarschijnlijk als een uitgeverij met makkelijke edities in eenvoudig Nederlands. Maar wij publiceren ook eenvoudige Engelse, Duitse en Spaanse titels. Deze publicaties zijn nu overzichtelijk te vinden bij Rongo Books: het platform voor eenvoudige anderstalige titels.

Rongo Books
Rongo Books is een verzameling van makkelijke boeken in twee talen: Engels en Duits. Binnenkort wordt Spaans aan dit lijstje toegevoegd. Per taal bevat de website verschillende series op verschillende taalniveaus. Op elk taalniveau zijn er dus boeken te vinden, die u helpen uw leesvaardigheid in die taal te vergroten, uw woordenschat te verbeteren en uw inzicht in het grammaticale ritme te versterken.

Lees op je eigen niveau
De series zijn gerangschikt op niveau. Maar ze richten zich ook op verschillende leeftijdsniveaus. Per taal zijn er vereenvoudigde klassiekers te vinden, maar ook vergemakkelijkte hedendaagse literatuur, alsmede boekenreeksen met meer illustraties of foto’s, of rond specifieke thema’s. 

Download hier de Engelse catalogus     Download hier de Duitse catalogus