main product photo

Doet u met uw leerlingen en studenten mee aan Er Was Eens? Aanmelden kan nog tot 28 januari! Er Was Eens is een verhalenwedstrijd waar meer dan zesduizend leerlingen en studenten aan meedoen én een leesbevorderend programma dat lees- en schrijfonderwijs succesvol combineert.

Als eerste onderdeel van Er Was Eens mogen alle leerlingen (in de ISK, het praktijkonderwijs en vmbo) en studenten (van het mbo en hbo) een boek uitkiezen. En de boeken van Eenvoudig Communiceren behoren tot de keuzemogelijkheden! Zo kiezen deelnemende leerlingen uit de ISK vaak voor Zet 'm op Amina en leerlingen uit het praktijkonderwijs gaan veelal voor titels als Erebos en Doe normaal. Voor MBO-studenten zijn Mijn moeders strijd en Turis van Özcan Akyol leuke en herkenbare titels.

main product photo

Vervolgens krijgen alle deelnemers een gastles van een auteur, waarna ze een eigen verhaal schrijven. En worden alle ingezonden verhalen gebundeld en krijgt elke deelnemer een eigen bundel cadeau.

Ook deelnemen aan Er Was Eens? Aanmelden kan tot 28 januari 2022 via de website of door een e-mail te sturen naar Jeroen Lensink.