Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Dag van Taal, Kunsten en Cultuur in Groningen

Boekenstand ECEenvoudig Communiceren was niet alleen aanwezig op de studiedag Lezen in het vmbo van stichting Lezen in Utrecht, maar werd ook vertegenwoordigd op de Dag van Taal, Kunsten en Cultuur in Groningen in het Academiegebouw. Stichting Lees-Goed liet daar het aanbod voor jongeren zien.

In Groningen wordt jaarlijks een congres gehouden rondom de vakgebieden Frans, Duits, Engels, CKV en Nederlands. Zusteruitgeverijen Spass am Lesen Verlag en ReadZoneBooks waren ook vertegenwoordigd. Er was veel belangstelling voor de Duitse makkelijk te lezen boeken. 

TschickBestseller Tschick is nog steeds de meest populaire hertaalde roman in het Duits!

Eenvoudig Communiceren
Keurmerk Makkelijk LezenVoor veel mensen zijn 'gewone' boeken veel te moeilijk. Daarom maakt uitgeverij Eenvoudig Communiceren romans en werkboeken in eenvoudig Nederlands. Door een eenvoudigere verhaalstructuur, kortere zinnen, grotere letters, eenvoudigere grammatica en makkelijkere woorden. Zo kunnen jongeren en volwassenen die moeite hebben met lezen opeens wél een boek uitlezen. Dat geeft zelfvertrouwen en brengt het plezier in lezen terug.

Volg Eenvoudig Communiceren via TwitterLinkedIn en Facebook
Bekijk nieuwsarchief

Nieuws