Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Een gelukkig 2018: blijf lezen!

Eenvoudig Communiceren wenst haar lezers en relaties een heel gelukkig 2018 toe vol inspirerende verhalen en leeservaringen! Ook dit jaar kunt u weer rekenen op mooie boeken in eenvoudige taal. Voor iedereen, jong en volwassen, die moeite heeft met lezen. Goed kunnen lezen vergroot de kans op geluk en groei en daarvoor maken wij ons sterk.

Geke van VelzenNieuwe directeur Stichting Lezen & Schrijven
In het bijzonder wensen wij Geke van Velzen, de nieuwe directeur van Stichting Lezen & Schrijven, een succesvolle start toe van 2018. Op 1 januari volgde zij Merel Heimens Visser op. Wij danken haar voor de fijne samenwerking en kijken uit naar een prettige voortzetting in onze gezamenlijke aanpak van laaggeletterdheid in Nederland.

Klik & TikSamenwerking
Zo biedt Eenvoudig Communiceren weer veel nieuwe leesboeken die bij uitstek geschikt zijn voor deelnemers van ‘Taal voor het Leven’. Dit programma van Stichting Lezen & Schrijven helpt gemeenten en organisaties met het organiseren van taalscholing voor mensen die laaggeletterd zijn en beter willen leren lezen, schrijven, spreken, rekenen of omgaan met een computer.

Eenvoudig Communiceren
Keurmerk Makkelijk LezenVoor veel mensen zijn 'gewone' boeken veel te moeilijk. Daarom maakt uitgeverij Eenvoudig Communiceren romans en werkboeken in eenvoudig Nederlands. Door een eenvoudigere verhaalstructuur, kortere zinnen, grotere letters, eenvoudigere grammatica en makkelijkere woorden. Zo kunnen jongeren en volwassenen die moeite hebben met lezen opeens wél een boek uitlezen. Dat geeft zelfvertrouwen en brengt het plezier in lezen terug.

Volg Eenvoudig Communiceren via TwitterLinkedIn en Facebook
Bekijk nieuwsarchief

Nieuws