Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Heerlijk voorleesnieuws!!!

Lezen in tijden van CoronaSpeciaal voor de beginnende (anderstalige) lezers in de leeftijd van 10 tot 13 hebben wij in samenwerking met uitgeverij Bontekoe besloten de serie Mijn klas ook aan te bieden met een link naar een ingesproken versie.  De eerste drie delen zijn nu beschikbaar.

meeluisterboekWaarom meeluisterboeken?
Lezen en tegelijkertijd voorgelezen worden is een goede manier om woordenschat, woordbeeld en natuurlijk leesplezier te vergroten. Je herkent de woorden sneller als ze worden voorgelezen terwijl jij de tekst leest. Je onthoudt de betekenis van een nog redelijk onbekend woord makkelijker als je het leest terwijl je de uitspraak hoort. En tenslotte is voorgelezen worden een garantie voor leesplezier!

Even een geheugenopfrissertje
Mijn klas is een serie van 10 korte, geïllustreerde verhalen over de leukste klas van het land. Geschreven door Annemarie Jongbloed en geïllustreerd door Elisa Zee.
Uitgeverij Bontekoe ondersteunt taalzwakke lezers in het PO en geeft o.a. meeluisterboeken uit.

Hoe kun je bestellen?
Ga naar de webwinkel van Eenvoudig Communiceren zoek op ‘meeluisterboek’. Dan zie je de titels die nu al beschikbaar zijn met een code en een link naar de voorleesversie.

Reacties?
Stuur een e-mail naar m.verhallen@eenvoudigcommuniceren.nl.

Veel plezier!

Bekijk nieuwsarchief

Nieuws