Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Klaar en Duidelijk; NT1 krant

Klaar en Duidelijk; NT1 krant

Nieuws voor jou!
Geef je les aan NT1’rs? Werk je als taalvrijwilliger met mensen die de Nederlandse taal mondeling goed beheersen, maar die wat minder vaardig zijn in lezen en schrijven?
Dan is er nu, naast de Start!-krant, een krant voor jou.

Waarom een nieuwe krant?
De NT1-krant Klaar en Duidelijk heeft 4 eigen pagina’s.
De voorkant, de achterkant en de twee pagina’s in het hart.
De overige 8 pagina’s zijn identiek aan de Start!-krant. En gewoon net zo leuk om te lezen voor NT1 als voor NT2. Dus ook de Start!-krant is een prima krant voor de lezers.  
Maar in de NT1-krant staan interessante onderwerpen voor mensen die Nederland wel goed kennen, maar die soms tegen dingen aanlopen waar ze wat advies of uitleg bij nodig hebben. Vandaar deze opzet.

Proefperiode
Als je je voor één januari 2020 aanmeldt, neem je een proefabonnement op 6 nummers van de NT1-krant Klaar en Duidelijk. Je krijgt dan ieder maand 10 exemplaren (of een veelvoud van 10) voor slechts € 225,- per setje van 10 exemplaren. Wij mailen je het lesmateriaal en je gebruikt de krant voor je cursisten of met je taalmaatjes.

Gaat Eenvoudig Communiceren door met de nieuwe krant?
In juni 2020 krijg je, als je mee hebt gedaan met de proefperiode, een aanbod voor een abonnement. Hebben jullie ook de Start!-krant? Dan kun je vanaf schooljaar 2020-2021 wisselen of de totale oplage verdelen over NT1 en Start!. Vind je de krant leuk? Of mis je nog dingen? Dan horen we dat natuurlijk graag tijdens de proefperiode. Afhankelijk van de belangstelling maken we na de proefperiode nog meer pagina’s speciaal voor NT1.
Dus doe mee voor NT1!

ISBN: geen ISBN NT1 krant

€ 225,00