Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

PrO-weekkrant

PrO-weekkrant

De PrO-krant heeft een digitale aanvulling
Vanaf schooljaar 2020/2021 kunt u uw abonnement op de PrO-krant uitbreiden met een digitaal abonnement indien u groepsabonnement op een locatie/adres ontvangt.
40 keer per schooljaar
U ontvangt dan vanaf september gedurende het hele schooljaar wekelijks een extra digitale editie van de PrO-krant. Deze editie bestaat uit een pagina met 3 actuele nieuwsberichten (variërend in lengte) en een aantal tekstbegripsvragen. Ook krijgt u enkele tips om deze digitale krant in uw les te gebruiken. U kunt de krant met de vragen zelf uitprinten, of via de mail verspreiden onder de leerlingen die u heeft aangemeld.
wanneer kunt u zich abonneren?
Heeft uw instelling of school een groepsabonnement op één locatie/adres op de PrO-krant? Dan kunt u zich abonneren op de digitale uitbreiding voor slechts 10 euro per leerling per schooljaar. U ontvangt dan ca 40 keer de digitale PrO-krant, naast uw gewone abonnement.
Heeft u een groepsabonnement van 50 of meer exemplaren op een locatie/adres? Dan is de PrO-weekkrant gratis. Stuur hiervoor een e-mail naar abonnementen@eenvoudigcommuniceren.nl en vermeld uw abonnementesgegevens.
e-mailadressen
U kunt maar een e-mailadres doorgeven voor het downloaden van de digitale weekkrant.

ISBN: Optioneel bij de PrO-krant

€ 10,00