Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Mel Wallis de Vries ambassadeur voor De Jonge Jury

Tijdens ons jubileumfeest - op 19 maart in boekhandel Scheltema in Amsterdam - is jeugdthrillerauteur Mel Wallis de Vries aanwezig om over haar werk te praten. Dat kan alleen maar een reuzespannende bijdrage worden!

Mel Wallis de Vries won maar liefst zeven keer de Prijs van de Jonge Jury, de enige publieksprijs voor jeugdliteratuur in Nederland. Jaarlijks lezen tienduizenden jongeren tussen 12 en 15 jaar haar boeken. Vanwege de spannende mozaïekvertellingen zijn ze echter niet voor ieder leesniveau geschikt. Daar moest verandering in komen! Met de hertaling van Shock maakte Eenvoudig Communiceren het mogelijk dat ook aarzelende lezers kunnen meepraten over deze thriller van Mel Wallis de Vries. Recentelijk is ook de in 2018 verfilmde titel Vals uitgebracht in een makkelijk-lezen-editie.

ShockShock vertelt het verhaal van Emma die na een schoolfeest spoorloos verdwijnt. Alleen haar fiets en haar jas worden teruggevonden. Emma’s vriendinnen worden gek van verdriet, maar zijn ook bang. Want op de camping waar ze met z’n vieren op vakantie zijn, gebeuren de vreemdste dingen. Wie is het volgende slachtoffer?

ValsVals gaat over vier vriendinnen die in de kerstvakantie naar een huisje in Oostenrijk gaan. Op een ochtend is een van de meisjes verdwenen. En in dit spannende boek blijft het daar niet bij …

19 maartInmiddels is Mel Wallis de Vries naast populaire jeugdthrillerauteur, ook ambassadeur voor de Jonge Jury. We kijken erg uit naar haar komst! Ben jij er ook bij, de 19e?Bekijk nieuwsarchief

Nieuws