Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Mijn naam is Anne in het nieuws

Mijn naam is AnneAfgelopen week presenteerden wij ons nieuwste boek, Mijn naam is Anne, een variatie op het dagboek van Anne Frank, speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar oud die lezen lastig vinden.

Het Parool wijdde een uitgebreid artikel aan ons nieuwste kinderboek en interviewde daarvoor Ralf Beekveldt, directeur van Eenvoudig Communiceren. Hierin besprak hij het doel van het boek en de missie van de uitgeverij om zich in te zetten voor leesbevordering. Ook kwam onze directeur Ralf Beekveldt om 07:50 in de ontbijtshow van NH Radio en nog diezelfde ochtend werden we gebeld door het NOS jeugdjournaal. Hun filmploeg kwam langs bij Marian Hoefnagel, auteur van Mijn naam is Anne, en maakte een mooi item waarin het dagboek werd besproken.  

Naast een filmitem, schreef het jeugdjournaal ook een artikel op hun eigen website over Mijn naam is Anne. En ook andere media, zoals De Gelderlander, Trouw, het AD, Reformatorisch dagblad, Boekblad, Boeknieuws, Kidsweek, Ditjesendatjes en Dagblad010 schreven een nieuwsitem rondom het boek.

Ben jij ook benieuwd geraakt? Hier kan je Mijn naam is Anne bestellen en hier kan je het boek inkijken.

Eenvoudig Communiceren
Keurmerk Makkelijk LezenVoor veel mensen zijn 'gewone' boeken veel te moeilijk. Daarom maakt uitgeverij Eenvoudig Communiceren romans en werkboeken in eenvoudig Nederlands. Door een eenvoudigere verhaalstructuur, kortere zinnen, grotere letters, eenvoudigere grammatica en makkelijkere woorden. Zo kunnen jongeren en volwassenen die moeite hebben met lezen opeens wél een boek uitlezen. Dat geeft zelfvertrouwen en brengt het plezier in lezen terug.

 

Volg Eenvoudig Communiceren via TwitterLinkedIn en Facebook
Bekijk nieuwsarchief

Nieuws