Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Lezen in eenvoudig Engels en Duits

Ziemlicht beste freundeUitgeverij Eenvoudig Communiceren is een begrip voor iedereen die te maken heeft met laaggeletterdheid. Onze boeken en kranten in eenvoudige taal helpen (bij de begeleiding van) zwakkere lezers. Want juist iemand die moeite heeft met lezen heeft goed, pakkend leesmateriaal nodig. Wist u dat we ook een breed aanbod hebben in eenvoudig Duits en Engels?

Duits
Duitse bestsellers of liever bekende klassiekers? Eenvoudig Communiceren maakt eenvoudige, Duitstalige titels. In makkelijk Duits, toegankelijk geschreven in leesniveau A2 of B1. Voor lessen over de Duitse actualiteit is de krant Klar & Deutlich ontwikkeld.

Engels
Nederlandse titels in vertaling, tijdeloze klassiekers en verhalen voor schoolgaande jongeren? Ook eenvoudige Engelse boeken biedt Eenvoudig Communiceren aan. In toegankelijk Engels, makkelijk opgeschreven in leesniveaus A1 tot B1. Voor lessen over het nieuws in Groot-Brittannië is de krant ReadZone Weekly geschikt.

Levende Talen
Marianne VerhallenMarianne Verhallen, hoofd marketing en adjunct uitgever van uitgeverij Eenvoudig Communiceren, is vrijdag 6 november aanwezig bij de studiedag van de Vereniging van Leraren in Levende Talen (VLLT). Dus graag tot ziens bij het Beatrixgebouw in Utrecht, waar u het Duitstalige, Engelstalige en Nederlandstalige aanbod op uw gemak kunt bekijken.

Volg Eenvoudig Communiceren via TwitterLinkedIn en Facebook
Bekijk nieuwsarchief

Nieuws