Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Voor snelle beslissers: korting op Top 15

Top 15 natuurverschijnselenOnze nieuwe reeks 'Top 15' start met een boek vol interessante weetjes over de krachten van de natuur. Het werkboek Boeiende natuurverschijnselen verschijnt eind dit jaar, maar is al te bestellen. Tot 15 december bieden wij klassensets van alle boeken uit deze reeks met een flinke korting aan.

Waarom?
Wij mensen krijgen in ons leven te maken met allerlei natuurverschijnselen, zoals regen, storm en zonneschijn. Daar groeien we mee op, ze horen bij ons. Maar wat weten we eigenlijk van bijzondere natuurverschijnselen af? 

Werkboek
In dit werkboek worden allerlei natuurverschijnselen op een begrijpelijke manier uitgelegd. In makkelijke woorden. Wat is een regenboog? Hoe werkt een zonsverduistering? En hoe ontstaan vulkanen, aardbevingen en lawines? Over elk natuurverschijnsel worden leerzame vragen aan de lezer gesteld.

Top 15
De nieuwe Top 15-reeks biedt werkboeken over nuttige weetjes, gerubriceerd per onderwerp. De eerste drie onderwerpen zijn natuurverschijnselen, sport en musea. De reeks is geschikt voor leerlingen van het praktijkonderwijs en het vmbo, maar ook interessant voor zwakkere lezers van volwassen leeftijd.

Voordeel
Scholen die vóór 15 december een klassenset van de Top 15-werkboeken bestellen maken gebruik van een flink voordeel. Tot die tijd betaalt u voor een klassenset geen € 13,50, maar slechts € 10,00 per exemplaar. Een klassenset bestaat uit minimaal twintig exemplaren.

Volg Eenvoudig Communiceren via TwitterLinkedIn en Facebook
Bekijk nieuwsarchief

Nieuws