Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Nieuw én Engels: ReadZone Weekly-krant

ReadZoneWeeklyIn de kranten van Eenvoudig Communiceren staat begrijpelijk opgeschreven nieuws voor laaggeletterden. Met een mix van actualiteit, weetjes en vermaak in makkelijke taal. Al lezend verbeteren zwakkere lezers hun leesvaardigheid. De nieuwste toevoeging aan ons krantenaanbod: een Engelstalige weekkrant.

E-mail
De ReadZone Weekly bestaat uit een pagina met drie actuele nieuwsberichten in eenvoudig Engels en een aantal tekstbegripsvragen. Ook krijgt u bij de weekkrant enkele tips om deze digitale krant in uw les te gebruiken. ReadZone Weekly (pdf) verschijnt op maandagen en wordt per e-mail toegestuurd.

Doelgroep
ReadZone Weekly kan gebruikt worden voor leerlingen in het praktijkonderwijs die al een basiskennis van de Engelse taal hebben. Ook de wat zwakker lezende leerlingen in het vmbo kunnen met de krant aan de slag. ReadZone Weekly kan ook gebruikt worden in het primair onderwijs; in groep 7 en 8.

Proefabonnement
Bent u geïnteresseerd in de Engelstalige weekkrant ReadZone Weekly? Mail naar Marianne Verhallen (m.verhallen@eenvoudigcommuniceren.nl) voor een gratis proefabonnement!

Wist u dat...
Wist u dat Eenvoudig Communiceren ook kranten in eenvoudig Duits uitgeeft? 

Volg Eenvoudig Communiceren via TwitterLinkedIn en Facebook
Bekijk nieuwsarchief

Nieuws