Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Spannende Boeken Weken: korting op Simon de Waal

Simon de Waal - Een schot in de roosMet de zomervakantie in zicht is het tijd voor de Spannende Boeken Weken, ook voor laaggeletterden. Want van de auteur van het 'spannendboek-geschenk 2016', Simon de Waal, is ook een boek in makkelijke taal verkrijgbaar: Een schot in de roos. Speciaal voor jongeren en volwassenen die moeite hebben met lezen. 

Spoorloos
In Een schot in de roos wordt een mobiele telefoon bij de politie binnengebracht. Het toestel is gevonden in een vuilnisbak. Op het politiebureau gaat de telefoon ineens over. De vrouw die belt probeert haar zoon te bereiken, maar hij is al drie dagen spoorloos. Korte tijd later wordt een lijk gevonden, met daarop een briefje met een bekend telefoonnummer... 

Korting
Simon de Waal schreef Een schot in de roos samen met Appie Baantjer. De eenvoudige versie van dit boek (uit onze serie Leeslicht) is tijdens de Spannende Boeken Weken - en de rest van de maand juni - met een fikse korting te koop. 

Webwinkel: Een schot in de roos

Het meisje in de trein Eenvoudig Communiceren

Het meisje in de trein
Ook Het meisje in de trein, het meestverkochte spannende boek van dit moment, is er in makkelijke taal. In het boek volgt de lezer de jonge Rachel. Ze neemt elke ochtend de trein. Niet om naar haar werk te gaan, zoals haar huisgenoot Cathy denkt. Maar omdat de trein altijd een poosje stilstaat op de plek waar Rachel vroeger heeft gewoond. Vanuit de trein kijkt Rachel naar haar oude straat en haar oude huis. Rachel kijkt vanuit de trein ook naar Scott en Megan, het perfecte stel van nummer 12. Op een dag ziet Rachel tot haar schrik iets dat ze nooit had verwacht... En ze doet iets waar ze spijt van krijgt. Kort daarna leest ze een schokkend bericht in de krant.

Bestverkocht
Deze Leeslicht-uitgave is een bewerking van de roman Het meisje in de trein van Paula Hawkins, het bestverkochte spannende boek van dit moment.

Webwinkel: Het meisje in de trein 

Spannend
Misdaadverhalen zijn bij uitstek geschikt om de aandacht van minder vaardige lezers vast te houden. Hoe loopt het af? Wie heeft het gedaan? Ook onze eenvoudig te lezen serie Misdadig bevat een heleboel spannende thrillers in makkelijke taal.

Eenvoudig Communiceren
Voor 2,5 miljoen Nederlanders van 16 jaar en ouder zijn 'gewone' romans veel te moeilijk. Daarom past uitgeverij Eenvoudig Communiceren boeken aan in eenvoudig Nederlands. Door een eenvoudigere verhaalstructuur, kortere zinnen, grotere letters, eenvoudigere grammatica en makkelijkere woorden. Zo kunnen mensen die moeite hebben met lezen opeens wél een boek uitlezen. Dat geeft zelfvertrouwen en brengt het plezier in lezen terug.

Spannende Boeken WekenSpannende Boeken Weken
De Spannende Boeken Weken duren van 3 tot en met 19 juni 2016. Tijdens deze weken krijgen klanten van boekwinkels het boek Vector van Simon de Waal cadeau als zij voor ten minste €12,50 aan Nederlandstalige boeken kopen.

Volg Eenvoudig Communiceren via TwitterLinkedIn en Facebook
Bekijk nieuwsarchief

Nieuws