Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Spannende Boeken Weken: Het meisje in de trein

Spannende Boeken WekenMet de zomervakantie in zicht breken de Spannende Boeken Weken aan, ook voor laaggeletterden. Want Het meisje in de trein, het meestverkochte spannende boek van dit moment, is er nu ook in makkelijke taal. Speciaal voor jongeren en volwassenen die moeite hebben met lezen. 

Schrik
In Het meisje in de trein volgt de lezer de jonge Rachel. Ze neemt elke ochtend de trein. Niet om naar haar werk te gaan, zoals haar huisgenoot Het meisje in de trein Eenvoudig CommunicerenCathy denkt. Maar omdat de trein altijd een poosje stilstaat op de plek waar Rachel vroeger heeft gewoond. Vanuit de trein kijkt Rachel naar haar oude straat en haar oude huis. Rachel kijkt vanuit de trein ook naar Scott en Megan, het perfecte stel van nummer 12. Op een dag ziet Rachel tot haar schrik iets dat ze nooit had verwacht... En ze doet iets waar ze spijt van krijgt. Kort daarna leest ze een schokkend bericht in de krant.

Leeslicht
Het meisje in de trein BrunaDeze Leeslicht-uitgave is een bewerking van de roman Het meisje in de trein van Paula Hawkins, het bestverkochte spannende boek van dit moment. Leeslicht is een veelzijdige, makkelijk te lezen boekenserie in eenvoudige taal. Met voor ieder wat wils: aangrijpende romans, grappige en ontroerende verhalen, maar ook spannende thrillers. Echte literatuur in eenvoudig Nederlands.

Spannend
Misdaadverhalen zijn bij uitstek geschikt om de aandacht van minder vaardige lezers vast te houden. Hoe loopt het af? Wie heeft het gedaan? De eenvoudig te lezen serie Misdadig bevat een heleboel spannende thrillers in makkelijke taal.

Eenvoudig Communiceren
Voor 2,5 miljoen Nederlanders van 16 jaar en ouder zijn 'gewone' romans veel te moeilijk. Daarom past uitgeverij Eenvoudig Communiceren boeken aan in eenvoudig Nederlands. Door een eenvoudigere verhaalstructuur, kortere zinnen, grotere letters, eenvoudigere grammatica en makkelijkere woorden. Zo kunnen mensen die moeite hebben met lezen opeens wél een boek uitlezen. Dat geeft zelfvertrouwen en brengt het plezier in lezen terug.

Webwinkel: Het meisje in de trein

Spannende Boeken Weken
De Spannende Boeken Weken duren van 3 tot en met 19 juni 2016. Tijdens deze weken krijgen klanten van boekwinkels het boek Vector van Simon de Waal cadeau als zij voor ten minste €12,50 aan Nederlandstalige boeken kopen. In Leeslicht is ook een uitgave van Simon de Waal (samen met Appie Baantjer) te koop: Een schot in de roos. Dit boek kunt u gedurende de hele maand juni aanschaffen voor € 8,- voor al uw leerlingen/cursisten.

Volg Eenvoudig Communiceren via TwitterLinkedIn en Facebook
Bekijk nieuwsarchief

Nieuws