Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Intekenen op de reeks Daar kun je op rekenen!

Intekenen op de reeks Daar kun je op rekenen!

Hier kunt u nu alvast klassensets van alle acht delen uit de aanvulling op BoekenBoeien.nl bestellen.
Daar kun je op rekenen! bevat rekentaalwoorden, o.a. afkomstig uit de schooltaalwoordenlijst van het Itta. Hier zijn ook de 20 delen BoekenBoeien.nl op geschreven.

Daar kun je op rekenen! is een welkome aanvulling op BoekenBoeien.nl. De leerlingen lezen acht nieuwe verhalen en krijgen in elk van die verhalen 80 rekentaalwoorden aangeboden. Zo leren ze terwijl ze met plezier lezen en passant ook nog beter rekenen! U kunt intekenen op klassensets van minimaal 20 exemplaren per titel. Dan krijgt u iedere keer de nieuwe titels en daar het aantal van dat u besteld heeft. Met een minimum van 20 exemplaren per titel. Wij factureren per levering, dus als u nu intekent, krijgt u in november de eerste drie titels en de factuur daarvoor.

Alle 8 titels zullen komend schooljaar verschijnen! U betaalt per exemplaar geen € 7,95 maar slechts € 5,95 per exemplaar.

Vult u hieronder 20 exemplaren of meer in? Dan krijgt u de eerste 6 titels toegestuurd, met de factuur voor: Geheim transport, Topscorer, Vooruit, Liever groen, Te jong en Geen gezicht.
Verschijnen er weer nieuwe titels? Dan krijgt u die automatisch ook weer toegestuurd met factuur in het door u aangegeven aantal.
U tekent in voor 8 boeken, en voor minstens 20 exemplaren per titel. 
 

ISBN: intekenen op Daar kun je op rekenen!

€ 47,70
  • Bij afname van 20 stuks: € 35,70 per stuk