Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Spannende Boeken Weken 2018 van start: koop een thriller met korting!

Deze week zijn de Spannende Boeken Weken 2018 begonnen. Deze duren van 6 t/m 24 juni en staan in het teken van vakantielezen. Spanning is het meest gelezen genre. Thrillers zijn ook bij uitstek geschikt voor minder vaardige lezers.
Wie heeft het gedaan? Hoe loopt het af? Deze vragen houden je als lezer voortdurend bezig. En zorgen er ook voor dat je doorleest. Eenvoudig Communiceren biedt ruime keuze aan spannende boeken in eenvoudige taal.

Vakantielezen
Straks begint voor de meeste scholieren die eindeloos lange zomervakantie. Het is belangrijk om dan te blijven lezen. Lezen is een vaardigheid die je moet blijven trainen: use it or lose it. Jongeren die in hun vrije tijd voor hun lol blijven lezen, hebben een intellectuele voorsprong op hun leeftijdgenoten die in hun vrije tijd minder lezen.

Een schot in de roosProfiteer nu van korting
In de serie Misdadig brengt Eenvoudig Communiceren werk van bekende misdaadauteurs in eenvoudige taal. Zo kun je verhalen lezen van Marion Pauw, Judith Visser, René Appel, Charles den Tex en Linda van Rijn. Speciaal ter ere van de Spannende Boeken Weken biedt Eenvoudig Communiceren korting op Een schot in de roos van Simon de Waal. Simon de Waal schreef in 2016 het geschenkboek Vector ter gelegenheid van ‘Juni – Maand van het Spannend Boek’. Dit jaar is het geschenk Barst en dit is geschreven door Boris Dittrich. Tot 24 juni kost de misdaadroman in makkelijke taal slechts 8 euro (in plaats van 12 euro). Bestellen voor de hele klas? Bij 20 exemplaren of meer wordt de prijs 6 euro per stuk.

Eenvoudig Communiceren
Keurmerk Makkelijk LezenVoor veel mensen zijn 'gewone' boeken veel te moeilijk. Daarom maakt uitgeverij Eenvoudig Communiceren romans en werkboeken in eenvoudig Nederlands. Door een eenvoudigere verhaalstructuur, kortere zinnen, grotere letters, eenvoudigere grammatica en makkelijkere woorden. Zo kunnen jongeren en volwassenen die moeite hebben met lezen opeens wél een boek uitlezen. Dat geeft zelfvertrouwen en brengt het plezier in lezen terug.

 

Volg Eenvoudig Communiceren via TwitterLinkedIn en Facebook
Bekijk nieuwsarchief

Nieuws