Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Start!-krant

Start!-krant

De Start!-krant is een krant voor mensen die moeite hebben met (Nederlands) lezen. Tot de lezers behoren onder meer inburgeraars, mensen die al langer in Nederland zijn maar de taal nog niet geheel onder de knie hebben, mensen die NT1- of NT2-onderwijs volgen, ouderen in verzorgingshuizen en dyslectici. Ook jongeren die op een ISK-school zitten hebben veel baat bij het werken met de krant.

De krant biedt een uitgebalanceerde mix van nieuws en entertainment in een kleurige, overzichtelijke vormgeving. Het taalgebruik in de krant is eenvoudig, maar niet kinderachtig. De zinnen zijn kort, moeilijke woorden worden waar mogelijk vermeden of toegelicht. De informatie wordt altijd stap voor stap uitgelegd en verduidelijkt door foto's en illustraties.

Docenten, activiteitenbegeleiders, logopedisten en remedial teachers gebruiken de Start!-krant ook als werkmateriaal. Voor hen is er, bij afname van minimaal 2 exemplaren per maand, een gratis digitale lesbrief.

Titel: Start!-krant
Voor: NT1- en NT2'ers, ouderen en dyslectici
Verschijnt 10 keer per jaar: elke maand behalve in de zomervakantieperiode
16 pagina's
Leesniveau: A2/B1  
Opzegtermijn: twee kalendermaanden

Onderstaande prijs geldt voor een jaarabonnement van een instelling. Groepsabonnementen tegen gereduceerd tarief zijn mogelijk vanaf 15
exemplaren.
 
Nieuw!
De krant is vanaf schooljaar 2020/2021 ook digitaal verkrijgbaar. Neemt u voor meer informatie contact op met onze helpdesk: info@eenvoudigcommuniceren.nl?

Nu met extra digitale editie!
Nieuw! U kunt uw abonnement op de Start!-krant uitbreiden met een digitaal abonnement. U ontvangt dan vanaf begin september gedurende het hele schooljaar (met uitzondering van de schoolvakanties) wekelijks een extra digitale editie van de Start!-krant. Deze editie bestaat uit een pagina met 3 actuele nieuwsberichten (variërend in lengte) en een aantal tekstbegripvragen. Ook krijgt u enkele tips om deze digitale krant in uw les te gebruiken. U kunt de krant met de vragen zelf uitprinten, zo vaak u maar wilt.

Heeft uw instelling of school een groepsabonnement op de Start!-krant op één locatie/adres? Dan kunt u zich abonneren op de digitale uitbreiding voor 10 euro per cursist per schooljaar. U ontvangt dan ca 40 weken de digitale Start!-krant, naast uw gewone abonnement. Neemt u voor meer informatie contact op met onze helpdesk: info@eenvoudigcommuniceren.nl?

ISBN: ISBN niet relevant

€ 80,00
  • Bij afname van 2 stuks: € 64,00 per stuk
  • Bij afname van 5 stuks: € 53,00 per stuk
  • Bij afname van 10 stuks: € 47,50 per stuk
  • Bij afname van 15 stuks: € 36,00 per stuk
  • Bij afname van 50 stuks: € 28,00 per stuk
  • Bij afname van 100 stuks: € 25,00 per stuk