Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Valentijnsactie

Van Sinterklaas tot SuikerfeestHet is weer bijna 14 februari: Valentijnsdag. De dag van al dan niet beantwoorde liefde en romantische gebaren. Maar waar komt Valentijnsdag eigenlijk vandaan? Het antwoord op die vraag vind je in onze kleurrijke uitgave Van Sinterklaas tot Suikerfeest. Wist je bijvoorbeeld dat Valentijn een priester was? En dat vrouwen in Japan bonbons kado geven op Valentijnsdag?

HELP! iK BEN VERLIEFDHeb je meer behoefte aan een boek over liefde in de praktijk? Ook daarvoor moet je bij Eenvoudig Communiceren zijn. Onze relatie-expert Rhijja Jansen schreef een boek vol tips and tricks over de liefde: Help! Ik ben verliefd. En omdat die tips and tricks extra goed van pas komen op Valentijnsdag, heeft Eenvoudig Communiceren een leuke actie. Bij aanschaf van tien of meer exemplaren van Help! Ik ben verliefd krijg je flinke korting. Bij afname van 20 stuks loopt deze korting zelfs op tot 50 procent: van € 14,- voor € 7,- per stuk.

Zwaar verliefdWord je liever meegenomen door een romantisch verhaal, lekker thuis op de bank? Misschien is Zwaar verliefd dan wel wat voor jou! Lees hoe dierenarts Isa rode oortjes krijgt van een man wiens hond ze redt.

En we hebben nog héél veel meer romantische boeken. Kijk maar in onze catalogus. Fijne Valentijnsdag!

Bekijk nieuwsarchief

Nieuws