Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Vechtlust; de strijd van Fernando Ricksen

Het is met dubbele gevoelens dat wij u de makkelijk-lezen editie van Vechtlust van Fernando Ricksen (1976) aanbieden. Want zijn verhaal over zijn carrière als profvoetballer en zijn strijd tegen verslavingen werd ook een verslag van zijn strijd tegen de spierziekte ALS. Een strijd waar hij bij het verschijnen van deze makkelijk-lezen-uitgave volop in zit.

VechtlustIn Vechtlust laat Ricksen zien hoe hij de top van het voetbal haalde. Hij vertelt over de rijkdom en de roem. En ook over de keerzijde van de medaille; de drugs, de drank, de vechtpartijen. Wat ging er mis, en hoe pakte hij zijn leven weer op?

Als Fernando Ricksen de dodelijke spierziekte ALS blijkt te hebben, is dat voor hem een reden de strijd met die ziekte aan te gaan. Die vechtlust is voor veel mensen een voorbeeld. Het kan meezitten, het kan tegenzitten, maar opgeven doe je nooit!

Johan CruijffVechtlust verschijnt in de serie Leeslicht, waar onlangs ook de autobiografie van Johan Cruijff in uitkwam. Leeslicht bestaat uit bekende titels die door specialisten naar een eenvoudiger taalniveau zijn gebracht, zodat de verhalen ook toegankelijk zijn voor minder vaardige lezers.

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met Marianne Verhallen, adjunct uitgever van Eenvoudig Communiceren: m.verhallen@eenvoudigcommuniceren.nl of 06 209 67 363.

EC 25 jaar25-jarig jubileum
Eenvoudig Communiceren biedt keuze uit honderden boeken in makkelijke taal. Dit rijke aanbod is er dankzij 25 jaar ervaring in het maken van leesmaterialen voor iedereen die moeite heeft met lezen. Dit jaar is ons jubileumjaar en dat gaan we uitgebreid met u vieren. Elke maand doen wij op onze website een speciale jubileumaanbieding en delen wij tips voor leessucces. Dat onze aanpak werkt, bewijst ons 25-jarige bestaansrecht en de mooie reacties van onze lezers die voor het eerst van hun leven een boek hebben uitgelezen dankzij onze speciale edities. Houd onze website dus goed in de gaten.

Eenvoudig Communiceren
Keurmerk Makkelijk LezenVoor veel mensen zijn 'gewone' boeken veel te moeilijk. Daarom maakt uitgeverij Eenvoudig Communiceren romans en werkboeken in eenvoudig Nederlands. Door een eenvoudigere verhaalstructuur, kortere zinnen, grotere letters, eenvoudigere grammatica en makkelijkere woorden. Zo kunnen jongeren en volwassenen die moeite hebben met lezen opeens wél een boek uitlezen. Dat geeft zelfvertrouwen en brengt het plezier in lezen terug.

 

Volg Eenvoudig Communiceren via TwitterLinkedIn en Facebook
Bekijk nieuwsarchief

Producten

Nieuws