Bestellen

Waar zijn jullie boeken te verkrijgen?

Onze boeken zijn te verkrijgen via eenvoudigcommuniceren.nl en in de boekhandel. Een groot deel van ons aanbod is ook verkrijgbaar via bol.com, waaronder ook onze e-books.

Waar zijn jullie kranten te verkrijgen?

Onze kranten zijn hier te verkrijgen. Indien u vragen heeft met betrekking tot de kranten of uw abonnement, mail dan naar abonnementen@eenvoudigcommuniceren.nl of bel naar 020 – 520 60 70.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij besteding van :

€ 0,00 tot € 20,00 - € 2,00 verzendkosten
€ 20,00 tot € 50,00 - € 4,00 verzendkosten
€ 50,00 tot € 100,00 - € 8,00 verzendkosten
€ 100,00 tot € € 500,00 - € 16,00 verzendkosten
meer dan € 500,00 - geen verzendkosten

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

De gemiddelde levertijd is 3 à 5 werkdagen.

Krijg ik korting als ik meerdere titels bestel?

U krijgt staffelkorting als u meerdere exemplaren van één non-fictie titel bestelt. Scholen kunnen contact opnemen bij grote bestellingen van leesboeken.

Inloggen

Waarvoor heb ik een account nodig?

U dient een account te hebben wanneer u gebruik wilt maken van de weekkrant. Daarnaast kunt u, door een account aan te maken bij onze winkel, sneller afrekenen, meerdere verzendadressen opgeven, uw bestellingen bekijken en tracken en meer.

Problemen met uw account en/of inloggen?

Indien u problemen ondervindt bij het inloggen, mail dan naar info@eenvoudigcommuniceren.nl of bel naar 020 – 520 60 70.

Ik heb de lesbrief niet ontvangen, wat nu?

Indien u geen lesbrief heeft ontvangen, kunt u mailen naar Marianne Verhallen via m.verhallen@eenvoudigcommuniceren.nl. Vermeld dan alstublieft om welke lesbrief en welk abonnement het gaat.

Bereikbaarheid

Wanneer zijn jullie telefonisch bereikbaar?

Maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 15:00.

Kan ik langskomen om de boeken in te zien?

U kunt helaas niet langskomen om de boeken in te zien. Op de website vindt u van elke titel een ‘inkijkje’.

Copyright

Ik wil iets overnemen in een reader, ik wil iets laten zien op internet, ik wil een boek voorlezen, ik wil een tekst opnemen in een lesboek. Kortom, mag ik jullie content gebruiken?

Onze boeken en kranten zijn auteursrechtelijk beschermd. Dat betekent dat je niet zomaar iets uit onze boeken of kranten kunt kopiëren, overnemen of gebruiken. Als jouw school een afkoopregeling heeft getroffen, mag je gebruik maken van de onderwijsexceptie. Met de onderwijsexceptie mag je een klein deel uit ons werk overnemen: maximaal 10% uit het werk, met een maximum van 10 pagina’s. Let wel: de school moet voor een onderwijsexceptie een vergoeding betalen en mag de content alleen intern gebruiken.

Het is verboden om (delen van)  auteursrechtelijk beschermde werken zoals onze boeken en kranten te delen via sociale media. Zonder onze expliciete toestemming mag je nooit:

  • meer dan 10% van onze kranten of boeken inscannen en naar leerlingen of andere docenten sturen of deze op intranet plaatsen.
  • pdf’s die je van ons hebt ontvangen doorsturen of linken naar anderen.

Ik ben docent en kopieer af en toe iets uit jullie boeken of kranten. Daarmee help ik mijn leerlingen hun leesvaardigheid te ontwikkelen. Daar is toch niets mis mee?

Wij zijn blij dat jij als docent je leerlingen wil helpen. Jij – als docent – en wij – als uitgeverij – hebben dezelfde missie: andere mensen helpen hun leesvaardigheid te bevorderen. Daarin moeten wij – als helpers – elkaar ook weer helpen.

Dit is hoe wij jou helpen: goed les- en leesmateriaal ontwikkelen waarmee jouw leerlingen/studenten/cursisten steeds zelfverzekerder worden op het gebied van taalvaardigheid.

Dit is hoe jij ons helpt: een eerlijke prijs betalen voor dit materiaal. Als dat niet gebeurt, kunnen wij onze auteurs, redacteuren, vormgevers en drukkers niet meer betalen. Uiteindelijk kunnen we dan ook niet meer het les- en leesmateriaal aanbieden dat jij graag gebruikt.

Wil je hier meer over lezen? Klik dan hier.

Wil je meer weten over de regels omtrent auteursrecht? Klik dan hier. Wilt u toestemming voor het gebruiken van onze content? Neem contact op met onze collega Marianne Verhallen (m.verhallen@eenvoudigcommuniceren.nl).

Staat uw vraag er niet bij? Kijk dan bij Advies op maat of mail onze collega Marianne Verhallen via m.verhallen@eenvoudigcommuniceren.nl.