Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Voor onze abonnees: kranten digitaal én papier

U ontvangt onze krant deze maand zowel digitaal als op papier.

Elke school/instelling heeft zijn eigen werkmethodes in deze gekke corona-tijd. Sommige scholen laten hun leerlingen wekelijks naar school komen om leer-pakketjes op te halen. Voor hen is een papieren krant om thuis te lezen ideaal. Andere scholen zijn dicht. Zij hebben alleen digitaal contact met hun leerlingen. Voor hen is een digitale krant veel nuttiger. Bibliotheken zijn gesloten, maar zijn wellicht toch in staat fysieke pakketjes uit te reiken. Daarom leveren wij de krant deze maand in beide smaken.

Mocht het zo zijn dat het gros van de papieren kranten retour komt - omdat de meeste scholen en bibliotheken toch dicht blijven - dan leveren wij volgende maand de krant wellicht alleen digitaal aan bij onze abonnees. Dit is dan wel het moment om uw e-mailadres door te geven aan ons. Wij nemen alleen e-mails in behandeling waar uw abonneenummer in staat, weet u dat niet? Dan geeft u ons het volledige adres waar uw abonnement loopt: info@eenvoudigcommuniceren.nl.

Corona
Deze maand staat onze krant geheel in het teken van corona
Wat zijn de gevolgen van corona? Is er ook nog positief nieuws? En wat doe je nu eigenlijk in je vrije tijd? Uitgaan of naar de sportschool kan niet meer… Over al deze zaken en meer gaat de krant van deze maand. Want ook al is de situatie van uw leerlingen/cursisten volledig veranderd, de krant is er nog steeds voor hen!

Lezen in tijden van CoronaTip!
Kijk vooral ook op onze pagina Lezen in tijden van Corona.

25 jaar EC25 jaar Eenvoudig Communiceren
Dit jaar bestaat Eenvoudig Communiceren 25 jaar! Voor veel mensen zijn 'gewone' boeken veel te moeilijk. Daarom maakt uitgeverij Eenvoudig Communiceren romans en werkboeken in eenvoudig Nederlands. Door een eenvoudigere verhaalstructuur, kortere zinnen, grotere letters, eenvoudigere grammatica en makkelijkere woorden. Zo kunnen jongeren en volwassenen die moeite hebben met lezen opeens wél een boek uitlezen. Dat geeft zelfvertrouwen en brengt het plezier in lezen terug.


Volg Eenvoudig Communiceren via TwitterLinkedIn en Facebook

Bekijk nieuwsarchief

Nieuws