Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Kassa 3, soap in de supermarkt

Kassa 3, soap in de supermarkt

Kassa 3 bevat zes korte verhalen over het wel en wee van medewerkers in een supermarkt. Ook lees je meer over verschillende soorten voedingsmiddelen. En over waar je op moet letten als je voedingsmiddelen koopt.
In een supermarkt kan veel gebeuren. Dingen die op geheimzinnige wijze verdwijnen. Vervelende klanten die staan te schreeuwen bij de kassa. En dan worden er ook nog mensen verliefd ...
Een fragment:

‘Wat zou er aan de hand zijn?’ Kees en Paula van de vleesafdeling lopen vlak achter hen en horen wat Fatma zegt. ‘Ik heb wel een idee’, zegt Kees. ‘Maar wacht maar even af. We horen het zo wel van Hans.’
 
Fatma kijkt hem nieuwsgierig aan. Wat weet hij dat zij niet weet? Hans heeft al het vaste personeel bij elkaar laten komen in de kantine. Hij wil iets met hen bespreken.
 
Kassa 3 leest als een soap, is leerzaam en door de korte verhalen zeer geschikt voor gebruik in de les (zeker ook in het volwassenenonderwijs).

Ook een tv-serie
Kassa 3 sluit aan bij de informatieve tv-serie Eten en Weten van Oefenen.nl (voorheen ETV.nl) (in de serie Lees en Schrijf!) met presentatrice Dieuwertje Blok. De tv-serie kunt u vinden bij "Programma’s" en klik op de letter "L" van Lees en schrijf en kies "Eten en Weten". Op www.oefenen.nl staan opdrachten en tv-afleveringen, zodat leerlingen en cursisten met de inhoud van de tv-serie aan de slag kunnen.
Titel: Kassa 3, soap in de supermarkt
Auteur: Ria van Adrichem
Voor: jongeren en volwassenen
Leesniveau: A2/B1
64 pagina’s

ISBN: 9789086961412

€ 10,00
  • Bij afname van 10 stuks: € 9,00 per stuk
  • Bij afname van 20 stuks: € 8,00 per stuk