Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Werkze weekkrant

Werkze weekkrant

De Werkze-krant heeft een digitale aanvulling!
Vanaf schooljaar 2020/2021 kunt u uw abonnement op de Werkze uitbreiden met een digitaal abonnement indien u groepsabonnement op een locatie/adres ontvangt.
40 keer per schooljaar
U ontvangt dan vanaf september gedurende het hele schooljaar wekelijks een extra digitale editie van de Werkze. Deze editie bestaat uit een pagina met 3 actuele nieuwsberichten (variërend in lengte) en een aantal tekstbegripsvragen. Ook krijgt u enkele tips om deze digitale krant in uw les te gebruiken. U kunt de krant met de vragen zelf uitprinten, of via de mail verspreiden onder de cursisten die u heeft aangemeld.
wanneer kunt u zich abonneren?
Heeft uw instelling of school een groepsabonnement op een locatie/adres op de Werkze? Dan kunt u zich abonneren op de digitale uitbreiding voor slechts 10 euro per cursist per schooljaar. U ontvangt dan ca 40 keer de digitale Werkze-krant, naast uw gewone abonnement.
Heeft u een groepsabonnement van 50 of meer exemplaren op een locatie/adres? Dan is de Werkze weekkrant gratis. Stuur hiervoor een e-mail naar abonnementen@eenvoudigcommuniceren.nl en vermeldt uw abonnementesgegevens.
e-mailadressen
U kunt een e-mailadres doorgeven voor het downloaden van de digitale weekkrant.

ISBN: Werkze SKU316

€ 10,00