Nog even, en je gaat de arbeidsmarkt op! Maar wat komt er allemaal kijken bij het vinden - én het houden - van een baan die bij je past? Dat lees je in dit werkboek.
We vertellen je hoe jij de baan vindt waar je blij van wordt. Hoe solliciteren in zijn werk gaat. En waar je op moet letten als je eenmaal een baan hebt. Bijvoorbeeld hoe je omgaat met collega's. Of met je baas.
Als je aan het werk gaat krijg je ook te maken met wetten en regels. In dit boek lees je precies wat jouw rechten en plichten als werknemer zijn. Daarnaast leer je over geldzaken. Wat staat er op je loonstrookje? Hoe onderhandel je over je salaris? En hoe zorg je voor een pensioen?
Aan het werk is niet alleen een boek om te lezen. Het staat vol opdrachten waarmee je zelf aan de slag kunt. Zo kun je je goed voorbereiden op de arbeidsmarkt. Succes!

Aan het werk is een werkboek voor studenten die willen uitstromen naar betaald werk (mbo en een deel van praktijkonderwijs), maar zeker ook geschikt voor volwassenen die een zetje nodig hebben om (weer) aan de slag te gaan. En kom je uit een ander land? Ook dan vind je veel nuttige tips in dit werkboek.

Aan het werk
Werkboek
88 pagina's ISBN 9789086965106
Stevig werkboek met zowel opdrachten om zelfstandig te maken als opdrachten die in tweetallen uitgevoerd kunnen worden.
Met evaluatieformulier.

Dit boek verschijnt op woensdag 3 juni.

Op voorraad

  • Vanaf 15 stuks voor slechts € 13,50 per stuk  10% korting!

Specificaties

Titel Aan het werk! Alles wat je moet weten over je baan: werkboek
ISBN 978-90-8696-510-6
Illustraties Nee
Taal Nederlands