Communicatiebureau Effectief Communiceren

Ons communicatiebureau Effectief Communiceren helpt organisaties met het vereenvoudigen van hun boodschap. Vooral voor organisaties die met een breed publiek te maken hebben, is duidelijke taal onmisbaar. Alleen dán komt de boodschap over bij iedereen, ongeacht zijn of haar leesniveau.

Communicatiebureau Effectief Communiceren profiteert van de jarenlange ervaring van uitgeverij Eenvoudig Communiceren. De kennis van de uitgeverij over toegankelijk schrijven voor verschillende doelgroepen is daarbij van onschatbare waarde. Niet voor niets is het motto van de uitgeverij: lezen is voor iedereen.

Tot de klantenkring van Effectief Communiceren behoren onder meer het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, het GVB en TNO. Recentelijk heeft Effectief Communiceren de partijprogramma’s van meerdere politieke partijen vereenvoudigd.

U kunt bij ons terecht voor advies, redactie, vormgeving, trainingen & workshops, het uitvoeren van tests en het verzorgen van het keurmerk Gewone taal. Neem voor meer informatie contact op via 020 520 60 70 of info@eenvoudigcommuniceren.nl.