Hou van me

Hou van me is een must-read voor jongeren. Het is een aangrijpend verhaal over relaties, seks en maatschappij. Je leest het dagboek van de 16-jarige Claudia. Ze woont samen met haar moeder in Schiedam en kende weinig liefde in haar jeugd. Daarom zoekt ze het bij de verkeerde jongens. Wanneer Claudia een geheime relatie met Annin krijgt, ontdekt ze al snel dat het geen echte liefde is. Dan ontmoet ze Drahim en even lijkt haar leven perfect. Maar is hij wél te vertrouwen?

Hoewel Hou van me een verzonnen verhaal is, zijn er veel meisjes – en ook jongens – die zich zullen herkennen in Claudia’s verhaal. Claudia doet dingen die ze niet wil, in ruil voor liefde en erkenning. Maar je vindt de liefde pas wanneer je eerst van jezelf houdt. Daarover gaat Hou van me.

Dit was de beste avond van mijn leven!
Ik heb me zo vergist. Niet over Annin. Hij is een eikel. Ik begrijp niet wat ik ooit in hem heb gezien. Hij is nog maar een jongetje. Maar Drahim … Hij is niet wie ik dacht dat hij was. Sarina zegt dat hij onbetrouwbaar is. Dat je uit zijn buurt moet blijven. Niet dus! Drahim is zo cool.

Titel: Hou van me
Auteur: Evy Danckers
Illustraties: Tamara Lodewijckx
Voor: Volwassenen en jongeren
Leesniveau: A2/B1
104 pagina's, paperback met Franse flap
ISBN 978-90-8696-697-4
€ 16,50

€ 16,50
Specificaties
ISBN 978-90-8696-697-4
Leesniveau A2/B1
Leeftijd 16 - 20
© Uitgeverij Eenvoudig Communiceren 1994 - 2023. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.