Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Rechten van alle kinderen

Rechten van alle kinderen

Een boek over rechten, speciaal voor kinderen!
Elk kind ter wereld heeft rechten. Zoals het recht op onderwijs. En het recht op een veilig thuis. Die rechten zijn opgeschreven in het VN-Verdrag voor de Rechten van het Kind. Bijna alle landen ter wereld hebben dit verdrag ondertekend.
Toch is er nog veel mis met kinderrechten. Niet alleen in arme landen. Ook in Nederland. Lang niet alle kinderen (en hun ouders!) weten dat ze bepaalde rechten hebben. Weten kinderen bijvoorbeeld dat hun ouders niet in hun telefoon of dagboek mogen kijken zonder hun toestemming? En dat spelen niet alleen leuk is, maar dat ze er ook recht op hebben?
In dit boek komen veertig belangrijke kinderrechten aan bod. Ze worden beschreven en uitgelegd, omlijst door herkenbare voorbeelden en veel foto’s. Dit alles is natuurlijk zo opgeschreven dat het begrijpelijk is voor kinderen. Zonder moeilijke woorden en lange zinnen. Want ook daar hebben kinderen recht op!
Het boek wordt uitgegeven met een harde kaft en telt 48 pagina’s.

Dit is het derde en laatste deel in onze serie Rechten voor iedereen. In Rechten van alle mensen met een handicap leest u meer over de specifieke rechten die mensen met een beperking hebben. In Rechten van alle mensen leest u over rechten van alle mensen, dus ook van vluchtelingen.

ISBN: 978-90-8696-234-1

€ 18,50
  • Bij afname van 20 stuks: € 15,00 per stuk