Elk kind ter wereld heeft rechten. Zoals het recht op onderwijs. En het recht op een veilig thuis. Die rechten zijn opgeschreven in het VN-Verdrag voor de Rechten van het Kind. Bijna alle landen ter wereld hebben dit verdrag ondertekend.

Toch is er nog veel mis met kinderrechten. Niet alleen in arme landen. Ook in Nederland. Lang niet alle kinderen (en hun ouders!) weten dat ze bepaalde rechten hebben. Weten kinderen bijvoorbeeld dat hun ouders niet in hun telefoon of dagboek mogen kijken zonder hun toestemming? En dat spelen niet alleen leuk is, maar dat ze er ook recht op hebben?

In dit boek komen veertig belangrijke kinderrechten aan bod. Ze worden beschreven en uitgelegd, omlijst door herkenbare voorbeelden en veel foto’s. Dit alles is natuurlijk zo opgeschreven dat het begrijpelijk is voor kinderen. Zonder moeilijke woorden en lange zinnen. Want ook daar hebben kinderen recht op!

Titel: Rechten van alle kinderen
48 pagina's, gebonden
ISBN: 978-90-8696-234-1
€ 18,50

Dit is het derde en laatste deel in onze serie Rechten voor iedereen. In Rechten van alle mensen met een handicap leest u meer over de specifieke rechten die mensen met een beperking hebben. In Rechten van alle mensen leest u over rechten van alle mensen, dus ook van vluchtelingen.

Op voorraad

  • Vanaf 20 stuks voor slechts € 15,00 per stuk  19% korting!

Specificaties

Titel Rechten van alle kinderen
ISBN 978-90-8696-234-1
Illustraties Nee
Taal Nederlands

Inkijkexemplaar

Vaak meebesteld

Rechten van alle mensen met een handicap
€ 18,50