Dit werkboek bestaat uit een verhaal op A1-niveau met bijbehorende opdrachten. Het boek neemt leerlingen mee op de eerste werkdag van Rik, die een bijbaantje heeft bij supermarkt De Giraf. Leerlingen lezen wat Rik meemaakt op werk en maken de opdrachten die bij het verhaal horen.

Er zijn opdrachten op drie niveaus, van makkelijk naar moeilijk. Leerlingen kunnen bijvoorbeeld beginnen met alleen de makkelijke opdrachten, om later verder te gaan met de moeilijkere opdrachten. De opdrachten bestaan uit meerkeuzevragen, open vragen, en taalopdrachten. Bij de moeilijkere opdrachten staan soms ook eenvoudige vragen over grammatica. Er staat ook een woordenlijst aan het eind van elk hoofdstuk.

Aan de hand van het verhaal en de opdrachten leren leerlingen in bijvoorbeeld de ISK/OKAN niet alleen nieuwe woorden, maar ook hoe het is om voor het eerst te gaan werken. Docenten kunnen een digitale docentenhandleiding aanvragen bij het boek.

We hebben voor deze taalboeken gebruik gemaakt van twee bestaande titels uit de serie Superrr. Benieuwd naar deze serie leesboeken? Je vindt ze hier.

Op voorraad

  • Vanaf 15 stuks voor slechts € 16,50 per stuk  25% korting!

Specificaties

Titel Superrr Taalboek 1: Rik op zijn eerste werkdag
ISBN 978 90 8696 768 1
Auteur Mirjam Eppinga & Ida Schuurman
Leesniveau A1
Serie Superrr
Aantal pagina's 48
Bindwijze Paperback
Illustraties Ja
Illustrator Elisa Zee, Zee Illustraties
Uitgave Originele tekst
Taal Nederlands
Uitgeverij Eenvoudig Communiceren
Thema Samenleving
Leeftijd 12 - 18

Gerelateerde Berichten

Inkijkexemplaar

Vaak meebesteld

Omer en het vliegticket
€ 11,95
Rik en Elena
€ 11,95