Zó werkt het, Deel 1; werkboek sociale vaardigheden op het werk
Zó werkt het is een methode voor jongeren die het praktijkonderwijs gaan verlaten of die een MBO-opleiding niveau 1 volgen. Hét vervolg op het populaire sociale vaardigheden-werkboek De school is van ons.
 
Hoe maak je een cv? Welk werk wil je eigenlijk doen? En hoe hoor je je op de werkvloer te gedragen? Dat komt aan bod in Zó werkt het. Zó werkt het is een logisch vervolg op het werkboek De school is van ons. De laatste is bestemd voor leerjaren 1 en 2 van het praktijkonderwijs en besteedt vooral aandacht aan het ontwikkelen van een eigen identiteit en sociale vaardigheden in de klas. Zó werkt het is de volgende stap en begeleidt leerlingen in hun leerwerkomgeving. Bij het werkboek horen ook:
- leerzame filmpjes voor de leerlingen;
- een docentenhandleiding;
- portfolio-opdrachten in pdf-vorm.
 
> BEKIJK de filmpjes (als u de methode heeft aangeschaft, krijgt u hiervoor een inlogcode van m.verhallen@eenvoudigcommuniceren.nl)
 
Toetsen
Nadat de leerling het boek doorgewerkt heeft, zijn er twee mogelijke toetsingen voor in het Portfolio van de leerling. Scholen waarbij een leerling een Proeve van bekwaamheid moet afleggen, kunnen die ook toevoegen aan het Portfolio. 

Docenten kunnen bij IVIO Examenbureau voor hun leerlingen het schriftelijk examen Sociale vaardigheden op het werk aanvragen. Leerlingen die hiervoor slagen krijgen een certificaat van IVIO uitgereikt.

Aanbieding: Bestel nu voor minimaal 20 leerlingen het werkboek én het KSE1 examen sociale vaardigheden op het werk en krijg bijna 40% korting!
 
- 96 Blz.

Op voorraad

Specificaties

Titel Zó werkt het 1
ISBN 9789086961252
Auteur Petra Simon
Leesniveau A2 of 1F
Serie Werken in Stagegidsen
Aantal pagina's 96
Bindwijze Paperback
Illustraties Ja
Taal Nederlands
Uitgeverij Eenvoudig Communiceren
Leeftijd 12 - 18