Dit is lesmateriaal bij het boek Amalia van Claudia de Breij.

Het lesmateriaal bestaat uit 2 delen:

1) Lesmateriaal voor docenten
2) Lesmateriaal voor studenten

In dit boek, geschreven door Claudia de Breij, maken we kennis met Amalia, de toekomstige koningin van Nederland. Ze vertelt in openhartige gesprekken over haar leven op een gewone school en haar eerste ervaringen als prinses. En ze toont haar passie voor paardrijden en haar talent voor het maken van verrukkelijke cocktails. Een must-read voor alle Nederlanders!

Deze lesbrief is gemaakt om de lezers (16 +) dichter bij het boek Amalia te brengen. Dichter bij een positieve leeservaring. Dat wordt haalbaar door de studenten van te voren al te prikkelen en te motiveren met een video en ze vervolgens klassikaal stukjes te laten lezen. Daarna krijgen ze aantrekkelijke, actieve werkvormen aangeboden die leiden tot het delen van leeservaringen.

Let op: Het lesmateriaal is alleen digitaal beschikbaar. Als je het digitale lesmateriaal hebt aangeschaft, kun je het vinden in je downloads in je account bij "mijn downloadbare producten". Als je hebt betaald via een factuur, wordt het digitale lesmateriaal pas zichtbaar nadat wij de betaling hebben ontvangen.

Dit pakket bevat:

Op voorraad

Lesmateriaal bij: Amalia

Voordeelbundel

Specificaties

Titel Lesmateriaal bij: Amalia
Auteur Ida Schuurman
Leesniveau A2/B1
Serie Leeslicht
Illustraties Nee
Taal Nederlands
Uitgeverij Eenvoudig Communiceren
Thema Realistisch, Samenleving
Leeftijd 16 +

Vaak meebesteld

Amalia
€ 15,00