Dit is lesmateriaal bij het boek Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens.

Het lesmateriaal bestaat uit 2 delen:

1) Lesmateriaal voor docenten
2) Lesmateriaal voor studenten

Studenten gaan met dit lesmateriaal gemotiveerd lezen, krijgen actieve werkvormen aangeboden, breiden hun woordenschat uit en delen hun leeservaringen. 

Daar waar de rivierkreeften zingen is een meeslepende roman van Delia Owens. Het verhaal volgt Kya, een jong meisje dat alleen opgroeit in de moerassen van North Carolina en een fascinatie heeft voor de natuur. Wanneer een knappe jongeman dood wordt aangetroffen in het moeras, wordt Kya beschuldigd van moord. Het boek weeft prachtig de elementen van een opgroeiverhaal, een liefdesverhaal en een moordmysterie samen. Daarnaast maakt onze makkelijk-lezen uitgave dit boeiende verhaal toegankelijk voor een breder publiek. En daar is nu een lesbrief voor beschikbaar!

Let op: Het lesmateriaal is alleen digitaal beschikbaar. Als je het digitale lesmateriaal hebt aangeschaft, kun je het vinden in je downloads in je account bij "mijn downloadbare producten". Als je hebt betaald via een factuur, wordt het digitale lesmateriaal pas zichtbaar nadat wij de betaling hebben ontvangen.

Dit pakket bevat:

Op voorraad

Lesmateriaal bij: Daar waar de rivierkreeften zingen

Voordeelbundel

Specificaties

Titel Lesmateriaal bij: Daar waar de rivierkreeften zingen
Auteur Ida Schuurman
Leesniveau A2/B1
Serie Leeslicht
Illustraties Nee
Taal Nederlands
Uitgeverij Eenvoudig Communiceren
Leeftijd 16 +

Vaak meebesteld

Daar waar de rivierkreeften zingen
€ 16,50